Menu
Your Cart

Paradiso Toys

Paradiso Toys Cocoon speelhuis Nodig al je vriendjes uit voor een feestje in jouw eigen speelhuis! Verander jouw nieuwe speelgoedhuis met superleuke stickers in een supermarkt, keuken of werkplaats en zet de deuren wijd open voor jouw eerste klanten. Specificaties: Kleur: groen, rood, oranje ..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
speeltent met zandbak junior 120 x 80 cm blauw
1 werkdag
Paradiso Toys speeltent met zandbak Beleef eindeloos veel plezier met deze ruime speeltent. De tent wordt geleverd met een zandbak die je kunt vullen met zand maar ook met bijvoorbeeld ballen, zodat je een superleuke ballenbak hebt. De tent is eenvoudig op te vouwen en mee te nemen in de meegelev..
€30,95
Excl. BTW:€25,58
Paradiso Toys wip Deze vrolijke wip heeft een metalen frame en is 360 graden draaibaar. Klim erop samen met je beste vriendje, broertje of zusje en de pret kan beginnen! Specificaties: Kleur: blauw, rood, geel Geslacht: junior Materiaal: staal, kunststof Afmetingen: 180 x 45 x 58 cm (L x B..
€88,95
Excl. BTW:€73,51
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in een supergrote schelp! Bouw een supermooi zandkasteel. De bak is ook geschikt als kinderzwembad of zandtaart. Na het spelen kan je de afdekhoes over de bak leggen, waardoor jouw creatie schoon en droog blijf..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Paradiso Toys zandbak Deze zandbak is superleuk en heeft de vorm van een krab. De deksel sluit de zandbak goed af wanneer deze niet gebruikt wordt, zo blijft het zand schoon en droog. Tevens is de deksel ook te gebruiken als een zwembadje. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: junior Mater..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in deze supergrote schelpen! Bouw een supermooi zandkasteel. De bakken zijn ook geschikt als kinderzwembad. Na het spelen kan je de bakken op elkaar zetten, waardoor jouw creatie schoon en droog blijft. Spec..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Paradiso Toys zandbak Normaal vind je schelpen in het strandzand, maar nu vind je zand in een supergrote schelp! De bak is ook geschikt als kinderzwembad. Let op dat de zandbak geleverd wordt exclusief afdekhoes. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen:..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
1 - 7 van 7 (1 pagina's)