12 volt aggregaat / brandstofpomp accu

€29,95 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €24,75

Merk: Duick
Model: 6-FM7(T)
Beschikbaarheid: niet op voorraad


Deze 12V accu is geschikt voor diverse aggregaten met key start wanneer de bestaande accu niet meer goed werkt of als reserve accu.

De reserve accu is bijvoorbeeld geschikt voor de:

  • Hollandkraft EH8500WH stroomgenerator met key start blauw
  • Prokraft Germany PK8500W generator met key start
  • Hollandkraft EH8500WH stroomgenerator met key start 2000 Watt
  • Platinum Tools PT7500WE generator met key start 2000 Watt
  • Powertech PT6500WE aggregaat met key start 2000 Watt
  • Universal Kraft UK6500W Stroomgenerator Aggregaat keystart/sleutelstart 2500 Watt

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed
Bekijk hier de laatste Blogs
Tepro houtskool barbecues Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Tepro houtskool barbecue is de logische keuze voor elke barbecue-master. Er gaat niets boven het authentiek grillen op een houtskool barbecue. Tepro houtskool barbecues zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wil je een grillwagen of een kogelbarbecue? Dan moet je bij Tepro zijn. Hieronder lees je alles over deze producent en zijn barbecues. Daarna begrijp jij precies waarom wij zo enthousiast zijn over de houtskool barbecues van Tepro!

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.