Menu
Your Cart

Royalty Rolls Milaan handbagage reiskoffer met wielen 44 liter expandable - cijferslot - lichtgewicht - paars

Royalty Rolls Milaan handbagage reiskoffer met wielen 44 liter expandable - cijferslot - lichtgewicht - paars
Nieuw 1 - 2 Werkdagen
Royalty Rolls Milaan handbagage reiskoffer met wielen 44 liter expandable - cijferslot - lichtgewicht - paars
€44,00 & Gratis verzenden
Excl. BTW: €36,36
  • Voorraad: 1 - 2 Werkdagen
  • Merk: Royalty Rolls
  • Model: rr-44-paars
  • EAN: 8721139140741

De perfecte expandable reiskoffer is de 44 liter paarse reiskoffer van Royalty Rolls. Speciaal ontworpen voor het meenemen van handbagage, uitgevoerd met afneembare wielen die 360º kunnen draaien. Het ingebouwde cijferslot zorgt ervoor dat jouw kostbare spullen worden beschermd tijdens het reizen. Met een ruime inhoud van 44 liter is de Royalty Rolls handbagage reiskoffer ideaal voor een zakenreis, weekendje weg of een verre vakantie. De Royalty Rolls reiskoffer hebben een mooi stijlvol ontwerp en zijn van alle functionaliteiten voorzien.

360º wielen

De wielen zijn gemaakt om 360º te kunnen draaien waardoor de reiskoffer soepel en moeiteloos beweegt. De wielen zijn in alle richtingen te bewegen van voor naar achter maar ook nog eens diagonaal.

Ingebouwd cijferslot

Met het cijferslot wordt ten allen tijde de inhoud van de reiskoffer beschermd tegen diefstal. Ga gerust op reis met de Royalty Rolls ruimbagage reiskoffer met cijferslot. De code van het slot kunt u instellen naar uw eigen gewenste code.

44 liter inhoud

De expandable handbagage reiskoffer van Royalty Rolls heeft een inhoud van 44 liter om al jouw spullen veilig op reis mee te nemen. Doordat de binnenkant van de reiskoffer is uitgevoerd met een tussen schot kun je al je spullen gemakkelijk organiseren en alles een eigen plekje geven.

Aan de andere zijde van de reiskoffer zitten twee elastieken die met elkaar verbonden kunnen worden zodat ook hier alles blijft liggen. Kortom de binnenkant van de reiskoffer is gemaakt in een mooi design en efficiënte indeling.

Expandable reiskoffer

De Milaan Royalty Rolls reiskoffer zijn expandable waardoor je met een extra rits de reiskoffer 3 cm breder kan maken. De Royalty Rolls 44 liter heeft normaliter een breedte van 23 cm maar wanneer de reiskoffer expanded is wordt de koffer 26 cm breed.

Afmetingen reiskoffer

Een handbagage reiskoffer die door 99% van de vliegtuigmaatschapijen worden geaccepteerd. De Royalty Rolls handbagage reiskoffer heeft de juiste afmetingen om op reis mee te gaan als handbagage koffer. Bekijk hieronder alle afmetingen van de Royalty Rolls reiskoffer. Check altijd de toegestane afmetingen bij uw vliegmaatschappij.

- Hoogte zonder wielen en trekstang: 50 cm

- Breedte: 23

- Breedte expanded: 26

- Lengte: 36 cm

Telescopisch handvat

Het telescopische handvat van de Royalty Rolls reiskoffer kan in 3 verschillende hoogtes worden ingesteld. Hierdoor is de koffer ergonomisch te trekken wat comfortabeler is tijdens het lopen van langere stukken. Het handvat ligt comfortabel in de hand tijdens het trekken van de koffer.
Specificaties

- Merk: Royalty Rolls
- Kleur: Paars
- Type: Milaan
- Gewicht: 2,9 kg
- Ingebouwd cijferslot
- 360º draaiende wielen
- Expandable optie tot 3 cm breder
- Twee vakken afsluitbaar met een rits
- Elastieke banden
- Telescopische trekstang
- Materiaal: ABS
- Toegestaan als handbagage

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha