Menu
Your Cart

Swing King

Swing King klimtouw met 3 knopen en 2 ringen 190 cm lichtbruin
1 werkdag
Merk: Swing King
Swing King klimtouw Dit klimtouw is een echte must have voor alle kleine klim fans en hoort thuis in elke tuin. De knopen bieden een goede houvast. De jonge bergbeklimmers kunnen het stevige polypropyleen touw goed vasthouden. Zowel de bovenkant als de onderkant is voorzien van een ring, zodat je..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Merk: Swing King
Swing King nestschommel De schommel is gemaakt van polyethyleen en is erg comfortabel om op te zitten of op te liggen. Hij is stevig genoeg om een kind met een maximaal gewicht van 50 kg te dragen. De nestvorm zorgt ervoor dat kinderen in verschillende posities kunnen schommelen. De vier schommel..
€62,95
Excl. BTW:€52,02
Merk: Swing King
Swing King Louise speelhuisje Het houten speelhuis Louise is gemaakt van geïmpregneerd hout dat jarenlang meegaat. Aan de zijkant bevindt zich een raam met luiken en aan de voorzijde een stabiele deur. De linker- en rechterkant zijn verwisselbaar. Het dak bestaat uit dakleer en het speelhuis heef..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Swing King speelhuisje Louise Deluxe 135 x 130 cm FSC vurenhout
Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Swing King
Swing King Louise Deluxe speelhuisje Snel bouwen en lekker spelen! Het kan met houten speelhuisje Louise Deluxe. Dit kinderspeelhuisje met raam en boerderijdeur aan de voorkant, is compact en door de gesloten zijkanten goed op de grens van de tuin te plaatsen. Het speelhuis is waterdicht en heeft..
€229,00
Excl. BTW:€189,26
Merk: Swing King
Swing King zandbak Deze houten geïmpregneerde zandbak van Swing King is aantrekkelijk, stevig en biedt de perfecte buitenspeelervaring voor kinderen. De zandbak is in de vorm van een auto en is gemaakt van massief hout. Hij is uitgerust met twee deksels die kunnen veranderen in bankjes, zodat de ..
€114,00
Excl. BTW:€94,21
Merk: Swing King
Swing King zandbak Deze houten onbehandelde zandbak van Swing King is aantrekkelijk, stevig en biedt de perfecte buitenspeelervaring voor kinderen. De zandbak is gemaakt van blank hout in de vorm van een auto. Bij het openen van de deksel veranderd deze in een handig bankje. Op aanraden de zandba..
€85,00
Excl. BTW:€70,25
1 - 6 van 6 (1 pagina's)