Menu
Your Cart

Speelgoed RSS Feed

22 apr. De steppen van Rebel nu direct leverbaar
0 548
Rebel is een merk dat goede kwalitatieve steppen produceert voor een betaalbare prijs. Het merk Rebel heeft  verschillende soorten steppen op de markt voor verschillende doeleinde. Zo hebben ze stunts..
22 apr. Hoverboard laad niet op
4 15362
Een hoverboard heeft twee motoren die werken op stroom waardoor een Hoverboard een accu heeft die opgeladen moet worden. Een Hoverboard heeft een 36volt Lithium-ion accu met 4400mAh. Een hoverboard ka..
22 apr. MIjn hoverboard resetten
0 3978
Hoverboard resetten Een Hoverboard resetten is nodig wanneer het hoverboard op zijn kop heeft gelegen en niet meer weet wat boven of onder is. Dit komt door de techniek die gebruikt wordt om het hove..
22 apr. Alles weten over een Hoverboard kopen
0 823
Hoverboards: trendy gadget en handig vervoersmiddel Ze lijken nog het meest op een segway zonder stuur, en je ziet ze overal, vooral met hippe tieners erop: hoverboards. Het hoverboard is een trendy ..
22 apr. Super gave speelhuizen van Feber
0 483
Geef je kinderen een villa cadeau met de speelhuizen van Feber. Er zijn diverse speelhuizen te koop in verschillende maten en kleuren. Bekijk hier alle toffe speelhuizen van Feber.   De speelhuisjes..
1 - 5 van 5 (1 pagina's)