Koffersets

Altijd weer een gedoe, koffers uitzoeken voor op reis. Maar als je een goede kofferset aanschaft, hoeft dit niet meer. De koffers in een kofferset zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd om de bagage van een of meerdere personen gemakkelijk mee te kunnen nemen. Een kofferset is dan heel handig, veel goedkoper dan de aanschaf van losse koffers, en het ziet er bovendien stijlvol uit als je reist met bij elkaar passende koffers. Wij hebben een groot aantal koffersets voor je in de aanbieding, waar jij en je gezin voortaan mee in stijl kunnen reizen.

Koffersets: 4- 3- en 2-delig

Een kofferset bestaat minimaal uit 2 koffers. Wij hebben een aantal sets van 2 stuks bij elkaar passende handbagage voor je in de aanbieding. Ideaal als jij en je vriend of vriendin veel op korte stedentrips gaan! Als je meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen uit diverse 3-delige koffersets. Nog meer ruimte nodig, of pak je in voor het hele gezin? Kijk dan eens naar onze 4-delige sets. Onze 3- en 4-delige sets bestaan uit koffers die stapsgewijs afnemen in grootte, zodat ze leeg in elkaar passen. Handig om op te bergen als je niet op reis bent!

Koffersets: sterk, licht en heel praktisch

De koffers in onze sets zijn gemaakt van de beste materialen. De buitenkant is van ABS kunststof, een sterkt en toch licht materiaal dat ook nog eens goed tegen een stootje kan. Bovendien zijn al onze koffersets spinners. Anders dan een trolley, met 2 wieltjes, heeft een spinner 4 of meer wieltjes en kan zo vrij over de grond bewegen. Erg handig voor op het vliegveld. Met onze koffersets ben je verzekerd van het grootste gemak en de beste bescherming voor je bagage, zodat je zorgeloos op reis kunt.

Koffers

Bekijk hier de laatste Blogs
Hoverboard kopen Kattenmanden Voordelige koffersets

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.