4-delige Kofferset

Heb jij een veelzijdige en stevige kofferset nodig? Kijk dan eens bij onze mooie koffersets van Royalty Rolls en Travelz. Met deze 4-delige kofferset kun jij heel veel bagage meenemen en twee van de vier koffers zijn daarnaast geschikt om mee te nemen als handbagage. Wanneer je dus een korte trip maakt en je niet veel mee hoeft te nemen, hoef jij dus niet meer te wachten aan de bagageband, maar kun je direct aan jouw welverdiende vakantie beginnen.

Royalty Rolls

De 4-delige kofferset van Royalty Rolls heeft een stijlvol uiterlijk en de buitenkant van de koffers is gemaakt van ABS materiaal. Deze kunststof zorgt ervoor dat jouw spullen optimaal beschermd zijn tijdens jouw reis. Tevens is ABS kras- en stootbestendig, waardoor jouw kofferset lang meegaat. Twee van de vier koffers hebben de perfecte afmeting (46x32x19 centimeter en 38x34x21 centimeter) om nemen als handbagage in het vliegtuig. De twee grotere koffers (64x46x25 centimeter en 70x46x25 centimeter) kun jij gebruiken als je langer op vakantie gaat. Voor iedere vakantie beschik je met deze 4-delige kofferset dus over de juiste koffer.

Kofferuitrusting

De koffers zijn allemaal voorzien van een cijferslot, zodat niemand zonder jouw persoonlijke code toegang heeft tot de koffers. Omdat de koffers vier wielen hebben, staan ze stabiel op de grond en ook tijdens het rijden rollen ze stevig over de grond. De trekhendel is verstelbaar, zodat jij de koffers makkelijk achter je aan kunt trekken. De binnenkant van de koffers is praktisch ingedeeld en voorzien van tussenschot en spankabels. Hierdoor kun jij jouw spullen gestructureerd inpakken en blijven tijdens de reis alle attributen op de goede plek liggen. De koffers van Royalty Rolls zijn verkrijgbaar in het bruin, champagne/goud, blauwtinten, mintgroen, zwart en in het zilverkleurig. Kies de kleur die jou het meest aanspreekt en geniet van jarenlang reisplezier met de 4-delige kofferset van Royalty Rolls.

Travelerz kofferset

Wanneer jij jouw spullen liever in een stoffen koffer opbergt, heeft Travelerz voor jou de ideale kofferset. Met de 4-delige kofferset heb jij altijd de juiste koffer voor jouw reis in huis. Neem voor een korte vakantie één van de twee compacte stoffen handbagagekoffers mee (52x36x19 centimeter en 58x40x21 centimeter) en gebruik voor een langere vakantie één van de twee grote koffers van 74x49x25 centimeter en 81x52x25 centimeter. De grote koffers zijn te groot om als handbagage op te geven, maar de kleine koffers zijn daarvoor wel zeer geschikt.

Uitrusting van de koffers

De 4-delige kofferset is gemaakt van stevig stof en beschermen jouw reisspullen optimaal. Het aanwezige cijferslot gaat alleen open wanneer jouw persoonlijke cijfercode wordt ingevoerd. Hierdoor zijn jouw spullen optimaal beschermd en weet jij zeker dat niemand anders jouw koffer kan openen. Binnenin de koffer worden de spullen gescheiden door een tussenschot. Om de reisattributen goed bij elkaar te houden beschikken de koffers over spanbanden. De vier kleine wieltjes onder de koffers bieden stevigheid en stabiliteit. De koffers hebben diepe voorvakken, waardoor de opbergruimte kan worden uitgebreid. De stoffen reiskoffers zijn verkrijgbaar in het bruin en zwart.

Ook 2-delige en 3-delige sets

Wil je toch liever een koffer van Travelz van ABS. Kijk dan bij de 4-delige mintgroene kofferset van Travelz en kijk of deze set iets voor jou is. Ook staan op onze website kleinere koffersets van 2 en 3 stuks voor degene die minder koffers nodig heeft. De 2-delige koffersets zijn allemaal geschikt als handbagage. Kijk snel verder in onze webshop en bestel online jouw ideale kofferset.

4-delige koffersets

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
4-delige ABS kofferset bruin Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset bruin

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige kofferset is gemaakt van bruin ABS en is daarom zeer sterk. De kofferset bestaat uit...
4-delige ABS kofferset champagne/goud Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset champagne/goud

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige kofferset is gemaakt van goud ABS en is daarom zeer sterk. De kofferset bestaat ui...
4-delige ABS kofferset donker blauw Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset donker blauw

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige kofferset is gemaakt van ABS en is daarom zeer sterk. De kofferset bestaat uit 4 versc...
4-delige ABS kofferset licht roze Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset licht roze

€129,00
Excl. BTW: €106,61
  Deze 4-delige kofferset is gemaakt van licht roze ABS en is daarom zeer sterk. De ko...
4-delige ABS kofferset mintgroen Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset mintgroen

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige kofferset is gemaakt van mintgroen ABS en is daarom zeer sterk. De kofferset bestaat u...
4-delige ABS kofferset roze Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset roze

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige kofferset roze is gemaakt van ABS en is daarom zeer sterk. De kofferset bestaat uit ...
4-delige ABS kofferset zwart Gratis verzenden

4-delige ABS kofferset zwart

€129,00
Excl. BTW: €106,61
  Deze 4-delige kofferset is gemaakt van zwart ABS en is daarom zeer sterk. De koffers...
4-delige stoffen kofferset blauw Gratis verzenden

4-delige stoffen kofferset blauw

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige stoffen kofferset is gemaakt van een stevige blauwe stof. De stoffen kofferset bestaat...
4-delige stoffen kofferset bordeaux rood Gratis verzenden

4-delige stoffen kofferset bordeaux rood

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige stoffen kofferset is gemaakt van een stevige bordeaux rode stof. De stoffen kofferset ...
4-delige stoffen kofferset bruin Gratis verzenden

4-delige stoffen kofferset bruin

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige stoffen kofferset is gemaakt van een stevige bruine stof. De stoffen kofferset bestaat...
4-delige stoffen kofferset donkerbruin Gratis verzenden

4-delige stoffen kofferset donkerbruin

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige stoffen kofferset is gemaakt van een stevige donkerbruine stof. De stoffen kofferset b...
4-delige stoffen kofferset zwart Gratis verzenden

4-delige stoffen kofferset zwart

€129,00
Excl. BTW: €106,61
Deze 4-delige stoffen kofferset is gemaakt van een stevige zwarte stof. De stoffen kofferset bestaat...

Bekijk hier de laatste Blogs
Handbagage koffersets ABS koffersets Dubbele telescoopladders

Ga jij binnenkort met vakantie en wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan ontspannen en relaxen? Zorg er dan voor dat jij een koffer meeneemt die voldoet aan de handbagage-regels. Met een compacte koffer kun je veel bagage meenemen, maar hoef je niet te wachten bij de bagageband, zodat je meer tijd vakantietijd overhoudt. Welke maat en gewicht koffer mag je meenemen als handbagage? In onderstaande tekst lees jij daar meer over.

 

Sterke ABS kofferset kopen

Als je op vakantie gaat, dan is het effectief inpakken van de spullen altijd weer een hele klus. Ook het vervoeren van jouw koffer kan lastig zijn, zeker wanneer jij jouw bagage moet tillen. Een lichte, makkelijk te verplaatsen koffer biedt dan uitkomst. ABS koffersets staan er onder andere om bekend dat ze heel licht zijn. Hierdoor kun jij lekker veel spullen in de koffer stoppen en kleine ABS koffers meenemen als handbagage, want de koffer zelf neemt immers weinig gewicht in. Lees hieronder meer over ABS koffersets.

 

Naast de enkele telescoopladders zijn er nu ook dubbele telescoopladder die meer stabiliteit geven. De dubbele telescoopladders kunnen ook gemakkelijk worden ingeschoven waardoor deze ook goed zijn op te bergen. De telescopische dubbele ladders zijn gemaakt van het lichte materiaal aluminium en leverbaar in 1,6 meter en 2,5 meter. Doordat de telescoopladders van aluminium zijn gemaakt en niet zwaar zijn van gewicht kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar elke klus.